Onze projecten

Bij Van der Leij bouw & onderhoud zijn we trots op de diversiteit en kwaliteit van de projecten die we hebben voltooid. Of het nu gaat om grootschalige verbouw, complexe renovaties of gespecialiseerde werkzaamheden, onze portfolio weerspiegelt onze toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Hier nemen we u mee door enkele van onze projecten, waar we met passie en precisie hebben gewerkt om de dromen van onze klanten, particulieren en bedrijven, tot leven te brengen.

Johannes Vermeerstraat - Arnhem

Bekijk Project

St. Janskerkstraat - Arnhem

Bekijk Project

Oosterengweg 44 - Hilversum

Bekijk Project

Klaar om uw project te bespreken?

Bij Van der Leij bouw & onderhoud zijn we enthousiast om u te helpen uw project werkelijkheid te maken. Of u nu een renovatie, nieuwbouw of restauratieproject overweegt, wij staan klaar om u te begeleiden. Ons deskundige team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en een oplossing op maat te bieden.
Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met de volgende stap in uw project. Klik op de onderstaande knop om ons een bericht te sturen of bel ons direct op 0263823435. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!
Copyright © 2023 Van der Leij Bouw en Onderhoud. All rights reserved.