Over ons

Bij Van der Leij bouw & onderhoud
begrijpen we het belang van een goed gecoördineerd en toegewijd team om succesvolle verbouwingsprojecten te realiseren. Ons team is zorgvuldig biedt u de best mogelijke oplossingen en diensten aan.
Over ons

Wie zijn wij?

Ons kleine, maar efficiënte, kantoorteam is het kloppende hart van ons bedrijf. We zijn verantwoordelijk voor projectplanning, budgetbeheer, ontwerpcoördinatie, vergunningen en de algemene coördinatie van uw project. Met een scherp oog voor detail en een sterke focus op klanttevredenheid, zorgen we ervoor dat uw verbouw tot leven komt.

Ons team op de bouwplaats bestaat uit ervaren vakmensen die klaarstaan om uw project met vakmanschap en toewijding uit te voeren. Met meer dan 20 jaar gecombineerde ervaring, weten ze hoe ze met uitdagingen moeten omgaan en zorgen ze ervoor dat elk aspect van het project voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Bent u benieuwd geworden naar onze werken of onze teamleden, we nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.
+
Tevreden klanten door onze service
+
Projecten voltooid door ons
construction worker men holding hammer
person holding black and yellow nike gloves
Waar focussen wij op

Wat is ons doel

Onze visie

"Het maken van mooie en functionele ruimtes, het oplossen van uitdagingen en het overstijgen van verwachtingen."
Onze visie weerspiegelt het streven naar excellentie in onze dienstverlening en onze toewijding om niet alleen hoogwaardige renovaties te leveren, maar ook om de wensen van onze klanten te overtreffen. Onze visie benadrukt ons vermogen om problemen aan te pakken en innovatieve oplossingen te vinden tijdens de verbouw en renovatie.

Onze missie

Bij Van der Leij bouw & onderhoud is onze missie eenvoudig: we willen uw renovatie-ervaring zo stressvrij en succesvol mogelijk maken. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het overwinnen van de uitdagingen die verbouwingsprojecten met zich meebrengen. U kunt op ons rekenen voor deskundig advies, hoogwaardige diensten en een toegewijde partner in uw renovatieavontuur.

Klaar om uw renovatie tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Wat hebben wij al bereikt

%
Van onze projecten leveren we binnen de gestelde planning op
Projecten hebben we in 2022 opgeleverd
m
Is de omzet die wij jaarlijks te maken
k+
Is de rating op google van onze klanten, zie hier.
Ons team

Ontmoet ons team

Bij Van der Leij bouw & onderhoud vormen onze teamleden de ruggengraat van ons succes. Samen streven we naar perfectie in elk project en zijn we vastbesloten om uitzonderlijke resultaten te leveren voor al onze gewaardeerde klanten. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw verbouw- en/of renovatieproject tot leven te brengen.
Maxime
Als verantwoordelijk werkvoorbereider en uitvoerder begeleidt Maxime de bouw.
Miriam
Als constructeur en projectmanager helpt Miriam de projecten te begeleiden.
Hielke Jan
Als bedrijfs- en projectleider werkt Hielke Jan aan het realiseren van de planning, geld en tijd.
Macieck
Als uitvoerder op de bouw zorgt Macieck voor de aansturing van de bouwvakkers en onderaannemers.
Copyright © 2023 Van der Leij Bouw en Onderhoud. All rights reserved.