Onze diensten

Als een all-round bouw- en onderhoudsbedrijf bieden we u een breed scala aan diensten om aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze Diensten

Onze diensten zijn uiteenlopend, essentieel is dat we u graag van dienst zijn in uw (ver)bouw en onderhoud. We proberen u snel te helpen en goed te begeleiden naar een passend en realistisch eindproduct waar u en wij trots op kunnen zijn
Renovaties en Verbouwingen:Dit omvat het upgraden en herinrichten van woningen en commerciële ruimtes, zoals keuken- en badkamerrenovaties, interieur- en exterieurverbouwingen, enzovoort.
Aanbouw: Het bij bouwen van een aanbouw, garage of uitbreiding, inclusief het ontwerp en de bouw van de aanbouw.
Onderhoud en Reparatie: Periodiek onderhoud en reparatieservices voor bestaande gebouwen om ze in goede staat te houden en problemen te voorkomen. Dit kunnen we ook als service voor beheer doen.
Schilder- en Stucwerk:Het schilderen van binnen- en buitenoppervlakken, evenals het aanbrengen van stucwerk voor zowel decoratieve als functionele doeleinden.
Elektrische en Sanitaire Voorzieningen:Installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen en sanitaire voorzieningen.
Dakwerk: Diensten met betrekking tot dakreparaties, dakvervanging en dakonderhoud.
Vloer- en Tegelwerk: Plaatsen van verschillende soorten vloerbedekking, zoals hout, tegels, laminaat, enz., evenals tegelwerk voor badkamers en keukens.
Isolatie en Energie-efficiëntie: Het verbeteren van de isolatie van gebouwen om energie-efficiëntie te verhogen en het comfort te verbeteren.
Bouwvergunningen en Regulering: Hulp bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en het voldoen aan bouwvoorschriften.
Projectmanagement: Coördinatie en beheer van bouwprojecten van begin tot eind, inclusief planning, budgettering en kwaliteitsborging.

Door deze uitgebreide diensten aan te bieden, kunnen wij onze klanten helpen met uiteenlopende bouw- en onderhoudsbehoeften, van kleine reparaties tot grootschalige renovatie- en bouwprojecten..

Diensten

Bij Van der Leij bouw & onderhoud bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan uw behoeften te voldoen. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met de volgende diensten:

Elektriciteit

Bij Van der Leij bouw & onderhoud bieden we een uitgebreide service en diensten om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met de volgende diensten:

Loodgieterswerk

Onze gecertificeerde elektricien helpt mee in het bouwproces en begeleidt de aanleg of aanpassing van uw electricitietsysteem.

Metselaar

Naast een eigen constructeur hebben we ook onze eigen metselaars, twee van onze bouwplaats medewerkers zijn ervaren metselaars.

Stucwerk

Naast een eigen constructeur hebben we ook onze eigen metselaars, twee van onze bouwplaats medewerkers zijn ervaren metselaars.
Meer weten?

Kom in contact

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of gewoon meer informatie over onze diensten of voorbeelden van projecten bekijken? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.
Copyright © 2023 Van der Leij Bouw en Onderhoud. All rights reserved.